Home » Elektrische auto winterproof maken
Geschikt voor alle elektrische auto’s
Gepatenteerde formule
Direct oplossing tegen vorst en ijs

Bent u op zoek naar een methode om uw elektrische auto snel en eenvoudig winterproof te maken? Kies voor de Defrost-kit van FreezeX. Ons product is speciaal ontwikkeld om de laadkabel van een elektrische auto te beschermen tegen koude en harde Nederlandse winters. Want zelfs een klein beetje vocht kan uw stekker laten vastvriezen. Het kost een hoop gedoe en tijd om dit op te lossen. Met ons innovatieve en unieke pakket is dit verleden tijd!

Zoekt u een antivries voor elektrische auto stekker en laders?

Bekijk onze FreezeX Defrost Kit

Een elektrische auto winterproof maken met ons antivriespakket

Het antivriespakket van FreezeX is gecreëerd om een elektrische auto winterproof te maken. Onze Defrost-kit bestaat uit een Frost-Shield-spray en een De-Ice. De Frost-Shield-spray bestaat uit een geconcentreerd poeder die bevriezing voorkomt en stroom geleid. Heeft u een bevroren laadkabel of stekkers? Gebruik dan de De-Icer in het pakket op externe oppervlakten om het ijs te smelten. De De-Icer kunt u ook gebruiken om uw koplampen en achterlichten te ontdooien. Het winterproof maken van uw elektrische auto was nog nooit zo gemakkelijk. 

Anitvries kit

Maak uw elektrische auto winterproof met ons antivriespakket

Ons product is uniek en innovatief. Ons pakket bestaat uit de eerste en enige antivriesspray voor elektrische auto laders. Wordt er vorst verwacht? Spray uw auto in met onze geconcentreerde en elektriciteit geleidende Frost-Shield spray om uw elektrische auto te beschermen in de winter. Bestel de Defrost-kit van FreezeX online! Neem contact met ons op via +31 73 614 7715 of via info@freezex.eu als u vragen heeft over uw bestelling.