Home » Antivriesspray voor vastgevroren autoladers
Geschikt voor alle elektrische auto’s
Gepatenteerde formule
Direct oplossing tegen vorst en ijs

De antivriesspray van FreezeX is speciaal ontwikkeld als antivriesoplossing voor vorst en ijsvorming op elektrische autoladers. Het bevriezen van oplaadonderdelen is een veelvoorkomend probleem voor elektrische auto’s tijdens de koude Nederlandse winters. Het kleinste beetje vocht bevriest, waardoor u niet zomaar uw auto kunt gebruiken. Voorkom onaangename verrassingen met onze antivriesspray voor autoladers.

Zoekt u een antivries voor elektrische auto stekker en laders?

Bekijk onze FreezeX Defrost Kit

De ons pakket met antivriesspray voor elektrische autoladers en stekkers

Ons pakket met Frost-Shield, een antivriesspray, biedt u de antivriesoplossing voor bevroren autoladers. Het is een uniek product dat vorst voorkomt en bestrijdt. Zo heeft u geen last meer van vastgevroren onderdelen. De antivries voor elektrische auto’s in de DeFrost-kit is uniek, omdat het de enige directe antivriesoplossing is voor:

De antivriesoplossing voor bevroren elektrische autoladers

In het pakket zitten twee producten: een Frost-Shield, een geleidende antivriesspray die de autoladers van uw elektrische auto beschermt tegen vorst, én een geconcentreerde De-Icer die ijs op uw auto ontdooit. Spuit de antivriesspray in het vergrendelingssysteem en op de autoladers van uw elektrische auto en voorkom vorst. Met onze hoogwaardige producten maakt u uw elektrische auto winterproof!

Anitvries kit

Bestel de DeFrost kit en voorkom en bestrijd vorst

Wij bieden u met de DeFrost-kit een unieke antivriesoplossing om vorst op de autoladers van uw elektrische auto te voorkomen. Het pakket van FreezeX is gemakkelijk online te bestellen via onze webshop. Voor vragen over onze antivriesspray voor autoladers zijn we bereikbaar via ons e-mailadres info@freezex.eu. Wij helpen u met onze hoogwaardige producten tegen de vorst.