Home » Een bevroren laadkabel voorkomen
Geschikt voor alle elektrische auto’s
Gepatenteerde formule
Direct oplossing tegen vorst en ijs

Bent u op zoek naar een product om een bevroren laadkabel te voorkomen? Of heeft u zich vaak afgevraagd wat te doen bij bevroren laadkabels? De DeFrost kit van FreezeX biedt u dé oplossing. Het pakket bestaat uit twee unieke producten die speciaal zijn ontwikkeld om een bevroren laadkabel te voorkomen en om ijsvorming te bestrijden. Met ons pakket laten wij u niet in de kou staan. U bent helemaal klaar voor de winter en u weet wat te doen bij bevroren laadkabels.

Zoekt u een antivries voor elektrische auto stekker en laders?

Bekijk onze FreezeX Defrost Kit

Simpel en snel een bevroren laadkabel voorkomen

Bij bevroren laadkabels is het voor veel mensen een vraag wat hen te doen staat. Zelfs met handige tips duurt het erg lang voordat het probleem is opgelost. Kies voor de DeFrost-kit om een bevroren laadkabel, stekker en laadopening te voorkomen. Deze kit bestaat uit Frost-Shield en De-Icer. De Frost-Shield-spray is een hoogwaardige antivriesspray met een geconcentreerd poeder, waarmee u ijsvorming tegengaat. De De-Icer is een spray met een vloeistof om vorst te ontdooien op externe oppervlakten. Met de producten van FreezeX weet u wat te doen bij bevroren laadkabels en bent u helemaal gereed voor de winter.

Anitvries kit

Voorkom en bestrijd vorst met de innovatieve DeFrost-kit

Met het DeFrost-pakket hoeft u zich niet langer af te vragen wat te doen bij bevroren laadkabels. De innovatieve en unieke antivriesproducten voor uw elektrische auto zorgen dat u klaar bent voor de vorst. Wordt er winters weer verwacht met kans op vorst? Bestel dan nu direct ons pakket om een bevroren laadkabel te voorkomen. Neem gerust contact met ons op voor eventuele vragen.