Home » De laadopening van mijn elektrische auto vastgevroren
Geschikt voor alle elektrische auto’s
Gepatenteerde formule
Direct oplossing tegen vorst en ijs

Het is waarschijnlijk wel eens voorgekomen, de laadopening van uw elektrische auto is vastgevroren. Een fenomeen dat helaas met de barre en koude winters van Nederland vaak voorkomt. FreezeX heeft voor dit probleem een uniek en innovatief product ontwikkeld. De DeFrost-kit is de eerste en enige antivries voor de laadkabels van elektrische auto’s.

Zoekt u een antivries voor elektrische auto stekker en laders?

Bekijk onze FreezeX Defrost Kit

Dé oplossing wanneer de laadopening van uw elektrische auto is vastgevroren

Is de laadopening van uw elektrische auto vastgevroren tijdens de autorit? Dan kunt u uw auto tussendoor niet meer opladen. Spuit Frost-Shield in de vergrendeling van uw lader om ervoor te zorgen dat deze niet meer vast vriest. De Frost-Shield is een van de sprays uit de DeFrost-kit. De andere spray, de De-Icer, kunt u gebruiken om onder andere het ijs op de lichten van uw auto te ontdooien. Met de antivriesproducten voor elektrische auto’s die ons bedrijf heeft ontwikkeld hoeft zich niet langer druk te maken over de vastgevroren laadopening van uw elektrische auto. Zo maakt u uw elektrische auto winterproof.

Anitvries kit

Bescherm uw auto tegen de vorst met ons antivriespakket

Wanneer de laadopening van uw elektrische auto is vastgevroren, wilt u dit natuurlijk zo snel mogelijk oplossen. Onze antivriesspray voor autoladers laat de vorst als sneeuw voor de zon verdwijnen! Bestel het pakket eenvoudig en snel online! Heeft u nog vragen neem dan eenvoudig contact met ons op via ons e-mailadres info@freezex.eu.