Home » Bescherm uw elektrische auto tegen vorst in de winter
Geschikt voor alle elektrische auto’s
Gepatenteerde formule
Direct oplossing tegen vorst en ijs

IJsvorming op een stekker of laadkabel is een veelvoorkomend fenomeen als u een elektrische auto rijdt in de winter. Voordat u weg kunt rijden bent u lang bezig met het ontdooien van de stekker en als er tijdens een rit ijs is ontstaan, dan kunt u onderweg niet meer opladen. Onze producten bieden de nodige bescherming voor uw elektrische auto in de winter.

Zoekt u een antivries voor elektrische auto stekker en laders?

Bekijk onze FreezeX Defrost Kit

Onze antivries voorkomt vorst op de laadkabels van uw elektrische auto in de winter

Voorkom een bevroren laadkabel bij uw elektrische auto in de winter met het De-Frost-pakket van FreezeX. Frost-Shield is een antivriesproduct voor elektrische auto’s dat een energie geleidend antivrieslaagje creëert. Zit er al ijs op de buitenkant van de stekker of op de lampen van uw auto? In de DeFrost-kit zit een De-Icer die ijs snel en eenvoudig ontdooit. Kies voor de DeFrost- kit en maak uw elektrische auto klaar voor alle barre omstandigheden in de winter.

Anitvries kit

Maak uw elektrische auto winterklaar; bestel de DeFrost-kit

Voorkom ijsvorming op de stekker en laadkabel van uw elektrische auto met ons pakket. De Frost Shield en De-Icer bestrijden vorst. Op deze manier gaat u in de winter zonder problemen de weg op met uw elektrische auto. Bestel eenvoudig in onze webshop. Heeft u nog vragen? Neem dan eenvoudig contact met ons op via ons e-mailadres info@freezex.eu.