Home » De stekker van uw elektrische auto is vastgevroren
Geschikt voor alle elektrische auto’s
Gepatenteerde formule
Direct oplossing tegen vorst en ijs

Tijdens de koude en barre winters in Nederland kan het weleens voorkomen dat de stekker van uw elektrische auto is vastgevroren. Met strenge vorst is het een vervelend fenomeen dat zich vaak voordoet. Zelfs wanneer u diverse trucjes gebruikt, kost het veel tijd en moeite om de vastgevroren stekker van een elektrische auto te ontdooien. Speciaal voor dit probleem heeft FreezeX de DeFrost-kit ontwikkeld.

Zoekt u een antivries voor elektrische auto stekker en laders?

Bekijk onze FreezeX Defrost Kit

Dé oplossing wanneer de stekker van uw elektrische auto is vastgevroren

Het is niet meer mogelijk om onderweg op te laden, wanneer de stekker van uw elektrische auto vastvriest tijdens de autorit. De antivriesspray voor autoladers biedt u een uitkomst om de stekker van uw elektrische auto te beschermen tegen vorst. Met het geconcentreerde poeder ontstaat er geen ijsvorming. Spuit wat Frost-Shield in de vergrendeling van de laadopening, dan vriest deze niet meer vast. Naast Frost-Shield zit er ook De-Icer in het pakket. Deze spray bevat een vloeistof dat bevriezing doet ontdooien. Hiermee maakt u uw elektrische auto winterproof.

Anitvries kit

Ontdooi uw stekker eenvoudig en snel met ons pakket

Voorkom een vastgevroren stekker bij uw elektrische auto met onze hoogwaardige antivriesproducten. Hiermee voorkomt u ijsvorming en een hoop stress. Bent u benieuwd naar de DeFrost-kit? Voeg het product dan nu toe aan uw winkelwagen en bestel. Heeft u nog vragen neem dan eenvoudig contact met ons op via ons e-mailadres info@freezex.eu.