Home » Bevroren laadkabel voorkomen
Geschikt voor alle elektrische auto’s
Gepatenteerde formule
Direct oplossing tegen vorst en ijs

Bent u op zoek naar een product om een bevroren laadkabel te voorkomen? Of heeft u zich vaak afgevraagd wat te doen bij bevroren laadkabels? De Defrost kit van FreezeX biedt u dé oplossing. Het pakket bestaat uit twee unieke producten die speciaal zijn ontwikkeld om een bevroren laadkabel of stekker te voorkomen en om ijsvorming te bestrijden. De antivriesspray van FreezeX is het enige en de eerste spray ontwikkeld voor elektrische auto’s. Met de Defrost-kit laten wij u niet in de kou staan. U bent helemaal klaar voor de winter en u weet wat te doen bij bevroren laadkabels.

Zoekt u een antivries voor elektrische auto stekker en laders?

Bekijk onze FreezeX Defrost Kit

Simpel en snel een bevroren laadkabel voorkomen

Bij bevroren laadkabels is het voor veel mensen een vraag wat hen te doen staat. Zelfs met handige tips duurt het erg lang voordat het probleem is opgelost. Kies voor de Defrost-kit van FreezeX om voortaan een bevroren laadopening, laadkabel en stekker te voorkomen. Deze Defrost-kit bestaat uit Frost-Shield en De-Icer. De Frost-Shield-spray is een antivriesspray met een geconcentreerd poede,r waarmee u een bevroren laadkabel en stekker kunt voorkomen. De De-Icer is een spray met een vloeistof om vorst te ontdooien op externe oppervlakten. Met de producten van FreezeX weet u wat te doen bij bevroren laadkabels en bent u helemaal gereed voor de winter.

Anitvries kit

Voorkom en bestrijd vorst met de innovatieve Defrost-kit

Met het Defrost-pakket van FreezeX hoeft u zich niet langer af te vragen wat te doen bij bevroren laadkabels. De innovatieve en unieke producten voor uw elektrische auto zorgen dat u klaar bent voor de winter. Wordt er winters weer verwacht met kans op vorst? Spuit uw auto in met Frost Shield en ontdooi het ijs op koplampen met de De-Icer! Neem contact met ons op via +31 73 614 7715 of via info@freezex.eu als u vragen heeft over uw bestelling.