Home » Stekker elektrische auto vastgevroren
Geschikt voor alle elektrische auto’s
Gepatenteerde formule
Direct oplossing tegen vorst en ijs

In de koude en barre winters in Nederland kan het weleens voorkomen dat de stekker van uw elektrische auto is vastgevroren. Met strenge vorst is het een vervelend fenomeen dat zich vaak voordoet. Zelfs wanneer u diverse trucjes gebruikt, kost het veel tijd en moeite om de vastgevroren stekker van een elektrische auto te ontdooien. Speciaal voor dit probleem heeft FreezeX een product ontwikkeld. Onze Defrost-kit is uitzonderlijk. Zo is het de enige en de eerste antivries voor de laadkabels van elektrische auto’s. FreezeX laat u niet in de kou staan.

Zoekt u een antivries voor elektrische auto stekker en laders?

Bekijk onze FreezeX Defrost Kit

Dé oplossing wanneer de stekker van uw elektrische auto is vastgevroren

Wanneer de stekker van uw elektrische auto is vastgevroren tijdens de autorit, dan is het niet meer mogelijk om onderweg op te laden. Voorkom dit snel en eenvoudig met Frost-Shield van FreezeX. De antivriesspray voor auto laders biedt u een uitkomst om de stekker van uw auto te beschermen tegen vorst. Met het geconcentreerde poeder ontstaat er geen ijsvorming. Spray wat Frost-Shield in de vergrendeling van de laadopening, dan vriest deze niet meer vast. Naast Frost-Shield zit er ook De-Icer in het pakket. Deze spray bevat een vloeistof dat bevriezing doet ontdooien. Met het antivriespakket van FreezeX is uw elektrische auto winterproof.

Anitvries kit

Ontdooi uw stekker eenvoudig en snel met ons antivriespakket

Voorkom een vastgevroren stekker bij uw elektrische auto en maak gebruik van de Defrost-kit De producten in dit pakket voorkomen en bestrijden vorst. De sprays zijn voor alle elektrische auto’s geschikt. Benieuwd naar ons product? Voeg het product dan toe aan uw winkelwagen. Heeft u nog vragen neem dan eenvoudig contact met ons op via +31 73 614 7715 of via info@freezex.eu.