Home » Laadopening elektrische auto vastgevroren
Geschikt voor alle elektrische auto’s
Gepatenteerde formule
Direct oplossing tegen vorst en ijs

Het is waarschijnlijk wel eens voorgekomen, de laadopening van uw elektrische auto is vastgevroren. Een fenomeen dat helaas met de barre en koude winters van Nederland vaak voorkomt. Zelfs met handige tips kost het erg veel tijd om uw laadkabel te ontdooien. FreezeX heeft voor dit probleem een uniek en innovatief product ontwikkeld. De FreezeX Defrost-kit is de eerste en enige antivries voor de laadkabels van elektrische auto’s. Met ons pakket bent u helemaal klaar voor de winter!

Zoekt u een antivries voor elektrische auto stekker en laders?

Bekijk onze FreezeX Defrost Kit

Dé oplossing wanneer de laadopening van uw elektrische auto is vastgevroren

Is de laadopening van uw elektrische auto vastgevroren tijdens de autorit? Dan kunt u uw auto tussendoor niet meer opladen. Geen zorgen! Spuit Frost-Shield in de vergrendeling van uw lader en dan vriest deze niet meer vast. De Frost-Shield is een van de sprays uit de Defrost-kit. De andere spray, de De-Icer, kunt u gebruiken om het ijs op de lichten van uw auto te ontdooien. Met de Defrost-kit die ons bedrijf heeft ontwikkeld hoeft zich in de winter niet langer druk te maken over de vastgevroren laadopening van uw elektrische auto. De producten van FreezeX maken uw elektrische auto winterproof.

Anitvries kit

Bescherm uw auto tegen de vorst; bestel ons antivriespakket

Wanneer uw laadopening, stekker of lader van uw elektrische auto is vastgevroren, dan wilt u natuurlijk dat dit zo snel mogelijk wordt opgelost. Gebruik onze antivriesspray voor de lader van uw elektrische auto en laat de vorst als sneeuw voor de zon verdwijnen! Onze Defrost-kit biedt een unieke en innovatieve oplossing voor elektrische auto’s in de winter; bestel het pakket eenvoudig en snel online! Heeft u nog vragen neem dan eenvoudig contact met ons op via +31 73 614 7715 of via info@freezex.eu