Home » Elektrische auto in de winter
Geschikt voor alle elektrische auto’s
Gepatenteerde formule
Direct oplossing tegen vorst en ijs

IJsvorming op een stekker of laadkabel is een veelvoorkomend fenomeen als u een elektrische auto rijdt in de winter. Voordat u weg kunt rijden bent u lang bezig met het ontdooien van de stekker en als er tijdens een rit ijs is ontstaan, dan kunt u onderweg niet meer opladen. FreezeX biedt u de oplossing! Onze producten zijn speciaal ontwikkeld om vorst te voorkomen en te verwijderen. Onze producten bieden de nodige bescherming voor de stekker, laadkabel en laadopening van uw elektrische auto in de winter.

Zoekt u een antivries voor elektrische auto stekker en laders?

Bekijk onze FreezeX Defrost Kit

Onze antivries voorkomt vorst op de laadkabels van uw elektrische auto in de winter

Met het De-Frost-pakket van FreezeX voorkomt u een bevroren laadkabel bij uw elektrische auto in de winter. Spuit Frost-Shield op de vergrendeling van uw stekker, dan vriest dit klepje niet meer vast onderweg. Frost-Shield is een geconcentreerd poeder dat een energie geleidend antivrieslaagje creëert. Zit er al ijs op de buitenkant van de stekker of op de lampen van uw auto? In de Defrost-kit zit een De-Icer die ijs snel en eenvoudig ontdooit. Kies voor de Defrost- kit van FreezeX en maak uw elektrische auto klaar voor alle barre omstandigheden in de winter.

Anitvries kit

Maak uw elektrische auto winter klaar; bestel de Defrost-kit

Voorkom ijsvorming op de stekker en laadkabel van uw elektrische auto met de Defrost-kit van FreezeX. De Frost Shield en De-Icer voorkomen en bestrijden vorst. Op deze manier gaat u in de winter zonder problemen de weg op met uw elektrische auto. Heeft u nog vragen? Neem dan eenvoudig contact met ons op via +31 73 614 7715 of via info@freezex.eu.