Home » Antivriesspray voor auto laders
Geschikt voor alle elektrische auto’s
Gepatenteerde formule
Direct oplossing tegen vorst en ijs

De antivriesspray van FreezeX is een antivries speciaal ontwikkeld als oplossing voor vorst en ijsvorming op elektrische auto laders. Het vastvriezen en bevriezen van de oplaadkabels, laadopeningen en stekkers van elektrische auto’s is een veelvoorkomend probleem tijdens de koude Nederlandse winters. Het kleinste beetje vocht bevriest, waardoor u niet zomaar uw auto kunt gebruiken. De Defrost-kit van FreezeX met Frost-Shield, een spray met antivries, biedt u de oplossing voor bevroren laders van uw elektrische auto. Het is een uniek product dat vorst voorkomt en bestrijdt. Met FreezeX is de kou uit de lucht!

Zoekt u een antivries voor elektrische auto stekker en laders?

Bekijk onze FreezeX Defrost Kit

De Defrost-kit met antivriesspray voor elektrische auto stekkers en laders

De antivries in de Defrost-kit van FreezeX is een uniek, omdat het de enige directe oplossing is voor bevroren laadopeningen, laders en stekkers van een elektrische auto. In het pakket zitten twee producten: een Frost-Shield, een geleidende antivriesspray die de laders van uw elektrische auto beschermt tegen vorst, en een geconcentreerde De-Icer die ijs op uw auto ontdooit. Spuit de antivriesspray in het vergrendelingssysteem en op de laders van uw elektrische auto en voorkom vorst. Met de producten van FreezeX maakt u uw elektrische auto winterproof!

Anitvries kit

Bestel de Defrost kit en voorkom en bestrijd vorst

FreezeX biedt u met de antivries uit de Defrost-kit een unieke oplossing om vorst op de laders van uw elektrische auto te voorkomen. Het pakket van FreezeX is gemakkelijk online te bestellen. Voor vragen over het product of uw bestelling kunt u via het telefoonnummer +31 73 614 7715 of via ons e-mailadres info@freezex.eu contact met ons opnemen.